یکشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۵:۵۱
 |  1/ آذر/ 1394 - 8:24
  |   نظرات: بدون نظر
311 بازدید

پیام اباذر غفوری ، شهردار بفروئیه به مناسبت هفته بسیج

اباذر غفوری شهردار بفروئیه طی پیامی فرارسیدن هفته بسیج را به تمامی بسیجیان غیور و مردم شهید پرور بفروئیه تبریک گفت

در متن این پیام آمده است :

 

 

 بسم الله الرحمن الرحیم

و اعدولهم ما استطعتم من قوه    (انفال 60)

 بسیج شجره طیبه و درخت تنومند و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد.

امام خمینی(ره)

 

بسیج تندیس پایداری و رمز جاوید مبارزه ومخاصمه با بیدادگران است و بسیجیان بلند همتانی كه به دور از وسوسه های دنیا و بی رغبت به جاذبه های زندگی در سایه ایمان خالص و عمل صالح جامه جهاد بر تن كردند و در صف مجاهدان فی سبیل الله قرار گرفتند و بدین سان به حیاتی طیبه دست یافتند.

 

بسيج يك منظومه فكري است كه در همه عرصه‌هاي سياسي، نظامي، اقتصادي، علمي و فرهنگي، نيل به اهداف بلند قله‌هاي رفيع عزت و افتخار را هموار مي‌سازد.

 

بسیج جهانی مستضعفان عالم امروز مرزها را در نوردیده و از وال استریت تا لیبی از لندن تا بحرین را فراگرفته است. فریاد خروشان بیداران جهان با حنجره بسیجیان فریاد می شود ، حنجره ای که صوت داوودی آن یادگار مقتدای بسیجیان عالم حضرت امام خمینی (ره) است و امروز در نفس سید و سالارمان حضرت آیت الله العظمي خامنه ای جاری است.

 

اينجانب با تبريك هفته بسیج به همه بسيجيان سرافراز ، مداومت در پيمون راه شهداي والامقام را از خداوند منان خواستارم و امید دارم در راستاي اعتلای آرمانهاي بلند حضرت امام خميني(ره) و در پرتو منويات مقام معظم رهبري(مدظله العالي) بتوانیم بیرق شرافت و انسانیت مستضعفان عالم را با عزت و اقتدار برافرازیم.

 

 

 اباذر غفوری

 

شهردار بفروئیه
منبع:روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر بفروئیه

این مطلب را به اشتراک بگذارید sms whatsapp
مدیریت سایت

آخرین دیدگاه ها
logo-samandehi
تبلیغات